Välkommen till Adobe GoLive 5

 
Välkommen till Adobe GoLive 5

Börja träna ooch tävla i Karting!

Innan du kan börja träna och tävla i Karting så är det en del förberedelser som måste genomföras:

  • Du måste vara med i en klubb som är ansluten till Svenska Bilsportförbundet. Järfälla MK är medlem i Svenska Bilsportförbundet.
  • Du måste ha en tävlingslicens. För att få tävlingslicens ska du gå en licenskurs i Karting. Järfälla MK arrangerar utbildningar flera gånger om året. Tidpunkter läggs ut här på hemsidan under nyheter, anmäl intresse till utbildningsansvarig även om det inte finns en kurs planerad, blir det tillräckligt många så kan vi lägga till en extra kurs.
  • Du måste köpa en lämplig Kart. Börja gärna med en begagnad innan du vet att du vill fortsätta med Karting. I början kan du ändå inte dra nytta av ett helt nytt chassi.
  • Du måste köpa peronlig utrustning som är godkänd för Karting. Hjälm, overall, handskar och skor måste du ha. Ett revbensskydd, ryggskydd och nackkrage kan vara bra att komplettera med. Regnställ, regnhandskar och skoskydd eller stövlar kan också vara bra att ha.
Vid medlemskap i Järfälla MK ingår fri träning på Järfällabanan hela första säsongen.


Välkommen till Adobe GoLive 5
Reklam!


Ta kontakt med Järfälla Hyrkart om du vill köra hyrkart på Järfälla-banan.

Tävlingsledningen hos Järfälla MK använder Peltor Lite-Com för säker kommunikation.

Järfälla MK använder Zynatic Medlemsregister, ett webbaserat medlemsregister. Kontakata Zynatic AB om din klubb är intresserat av medlemsregistret

Besökare
Totalt 145352
Idag 67
Igår 55
21/9 63
20/9 58
19/9 71
18/9 64
17/9 55Välkommen till Adobe GoLive 5
Järfälla Motorklubb, Box 171, 177 23 Järfälla | Bankgiro 138-0872 | webmaster