Välkommen till Adobe GoLive 5

 
Välkommen till Adobe GoLive 5

Att bli medlem i Järfälla Motorklubb!

Järfälla Motorklubb har ca 500 medlemmar och vår huvudsakliga verksamhet är Karting. Vi har en egen kartingbana som ligger vid Rotebroleden, mellan Stäket och Rotebro.

Vår verksamhet ska gynna så många medlemmar som möjligt, därför har vi både förar-, funktionärs- och mekarutbildningar, se licenskurser.

Vi har tre typer av medlemskap:

  • Familj med en eller flera kartinglicenser, 2000 kronor/år (även nya medlemmar som ska gå licenskurs). Kategori "Karting" i medlemsansökan Karting 2000 kronor.
  • Familj utan någon kartinglicens, 350 kronor/år. Kategori "Normal" i medlemsansökan Normal 350 kronor. Denna kategori är för de som har en funktionärslicens eller en tävlingslicens i någon annan av bilsportgrenarna.
  • Supporter, enskild medlem, 100 kronor/år. Kategori "Supporter" i medlemsansökan Supporter 100 kronor. För dig som vill stödja klubben men inte tänker skaffa någon licens.
I kategorierena "Karting" och "Normal" gäller medlemsavgiften för hela familjen som bor tillsammans oavsett antalet personer i familjen, en eller flera.

Som medlem i Järfälla MK erhåller man ett antal fördelar, t ex så får man träna på kartbanan till en lägre avgift. Men det innebär även en skyldighet att agera träningsvakt en heldag eller två kvällar. Vill man träna avgiftsfritt kan man arbeta upp poäng genom att delta vid städdagar, vara funktionär vid våra tävlingar, vara träningsvakt på kartingbanan och efter förmåga hjälpa till med övrig verksamhet. Poängsystem finner du under träningar.

Enklast fyller du i vår medlemsansökan här på hemsidan. Vid familjemedlemskap vill vi ha namn och personnummer för alla i familjen. Du kan betala medlemsavgiften direkt på hemsidan när du fyllt i medlemsansökan, då blir du registrerad som medlem direkt och kan direkt börja träna till klubbpris. Du kan också betala medlemsavgiften på vårt bankgiro 138-0872, märk inbetalningen med namn. Betalar du via bankgirot kan det ta en liten tid innan betalningen blir registrerad och du kan börja träna till klubbpris. Nästföljande år kommer du få räkning utskickad inför säsongen på nästa års medlemskap. Observera att man behöver begära utträde ur klubben för att inte bli debiterad medlemsavgifter för följande år, viktigt att tänka på om man slutar med karting och inte längre vill vara medlem.

Har du några frågor så kontakta gärna någon av klubbens kontaktpersoner i styrelsen.

Välkommen till Järfälla Motorklubb!Välkommen till Adobe GoLive 5
Reklam!


Ta kontakt med Järfälla Hyrkart om du vill köra hyrkart på Järfälla-banan.

Tävlingsledningen hos Järfälla MK använder Peltor Lite-Com för säker kommunikation.

Järfälla MK använder Zynatic Medlemsregister, ett webbaserat medlemsregister. Kontakata Zynatic AB om din klubb är intresserat av medlemsregistret

Besökare
Totalt 145352
Idag 67
Igår 55
21/9 63
20/9 58
19/9 71
18/9 64
17/9 55Välkommen till Adobe GoLive 5
Järfälla Motorklubb, Box 171, 177 23 Järfälla | Bankgiro 138-0872 | webmaster